Prometna nesreća između četiri osobna vozila

Jučer, 22. prosinca oko 18.30 sati na raskrižju Gospodarske i Zagrebačke ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća između četiri osobna vozila. Mladić, starosti 18 godina upravljao je osobnim vozilom Gospodarskom ulicom iz smjera Biškupečke ulice. Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, ušao je u raskrižje na znak zelenog svijetla na semaforu, iako je zbog gustoće prometa bilo očito da se mora zaustaviti.  

Jučer, 22. prosinca oko 18.30 sati na raskrižju Gospodarske i Zagrebačke ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća između četiri osobna vozila. Mladić, starosti 18 godina upravljao je osobnim vozilom Gospodarskom ulicom iz smjera Biškupečke ulice.

Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, ušao je u raskrižje na znak zelenog svijetla na semaforu, iako je zbog gustoće prometa bilo očito da se mora zaustaviti. U tom trenutku je svojim vozilom u raskrižju udario u osobno vozilo kojim je iz smjera Turčina upravljao 56-godišnjak, koji je prethodno ušao u raskrižje također na znak zelenog svijetla. Njegovo vozilo je od siline udara odbačeno prema naprijed, te je pritom udarilo u  osobna vozila 38-godišnjaka i 36-godišnjaka koji su skretali prema istočnoj obilaznici.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok se nestručnom procjenom materijalna šteta procjenjuje na iznos od oko 20 000 kuna.  



Stranica