Teške tjelesne ozljede

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starih 22 i 20 godina zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starih 22 i 20 godina zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona. Naime, osnovano se sumnja da su 11. rujna oko 14.20 sati na hodniku ugostiteljskog objekta „Cubano“ u Ivancu tijekom narušavanja javnog reda i mira, zbog ranijih razmirica u ugostiteljskom objektu, fizički napali 27-godišnjaka na način što su ga udarali u glavu.

Tom prilikom 27-godišnjak je zadobio ozljede u vidu prijeloma klinaste kosti, natučenja  i razderotine glave i druge, zbog čega mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin gdje je zadržan na liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava za navedeno kazneno djelo.



Stranica