Gojanec – ozlijeđen vozač osobnog vozila

U subotu, 4. prosinca u 8.50 sati na raskrižju državnih cesta D-2 i D-35 u Gojancu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 30 godina upravljao je teretnim vozilom državnom cestom D-2 iz smjera Hrašćice u smjeru Gojanca 

U subotu, 4. prosinca u 8.50 sati na raskrižju državnih cesta D-2 i D-35 u Gojancu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 30 godina upravljao je teretnim vozilom državnom cestom D-2 iz smjera Hrašćice u smjeru Gojanca te je dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-35 koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska i to za vrijeme kad su semafori bili isključeni, ušao vozilom u raskrižje a da nije propustio osobno vozilo kojim je tom cestom iz smjera Gojanca u smjeru Varaždina upravljao 45-godišnjak.

Tom je prilikom prednjim desnim djelom teretnog vozila udario u lijevi bočni dio osobnog vozila. Vozač osobnog vozila u prometnoj nesreći je zadobio ozljede te je nakon pružene medicinske pomoći u OB Varaždin pušten kući, dok će se ozljede okvalificirati naknadno. 



Stranica