Nasilničko ponašanje u obitelji

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/obiteljsko_nasilje01.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 42-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Ivanec utvrdili su postojanje osnovane sumnje da se jučer, 1. prosinca oko 20.45 sati nasilnički ponašao u obitelji.

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 42-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Ivanec utvrdili su postojanje osnovane sumnje da se jučer, 1. prosinca oko 20.45 sati nasilnički ponašao u obitelji. Navedeni je pod utjecajem alkohola od 2.43 g/kg vikao i pogrdnim riječima vrijeđao svoju 39-godišnju suprugu te je fizički napao uhvativši je jednom rukom za lice a drugom udario u lijevi dio glave i uho, zbog čega je zadobila ozljede u vidu ogrebotine lica i hematom lijevog uha ali je ponuđenu medicinsku pomoć odbila.

Nakon toga je otišao u drugu prostoriju kuće gdje je i dalje vrijeđao suprugu te dvoje djece starih 11 i 17 godina. Muškarac je doveden u prostorije Policijske postaje Ivanec gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva – alkohola. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za počinjena kaznena djela Nasilničko ponašanje u obitelji iz članka 215a. i Zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe iz članka 213. Kaznenog zakona.



Stranica