Varaždin – u prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jučer, 30. studenog oko 17 sati ispred raskrižja ulica Ruđera Boškovića i Međimurske dogodila se prometna nesreća između četiri osobna vozila.

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. studenog oko 17 sati ispred raskrižja ulica Ruđera Boškovića i Međimurske dogodila se prometna nesreća između četiri osobna vozila. Muškarac starosti 51 godinu upravljao je osobnim vozilom ulicom Ruđera Boškovića te je započeo radnju pretjecanja preko pune središnje crte, po prometnoj traci koja nije bila slobodna na dovoljnoj udaljenosti, zbog čega je prednjim djelom svog vozila udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 61-godišnjak, a koji je bio zaustavljen u koloni vozila radi nailaska na crveno svijetlo na semaforu ispred raskrižja s Međimurskom ulicom.

Nakon toga je prednjim lijevim djelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila kojim je iz suprotnog smjera ulicom Ruđera Boškovića upravljao 43-godišnjak, a uslijed udara njegovo se osobno vozilo prevrnulo na lijevi bok. Također, vozilo 61-godišnjaka je odbačeno prema naprijed gdje je prednjim djelom udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 42-godišnjak, a koji je također bio zaustavljen u koloni vozila ispred raskrižja. U prometnoj nesreći trojica vozača starosti 43, 51 i 61 godinu zadobili su ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin dok će se ozljede okvalificirati naknadno. 



Stranica