Nanošenje teške tjelesne ozljede

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starim 31 godinu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starim 31 godinu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona. Naime, osnovano se sumnja da je 11. studenog ove godine u 23.30 sati u ugostiteljskom objektu „Šampion“ u Koretincu zatvorenim djelom šake udario u glavu 33-godišnjeg muškarca, uslijed čega je isti pao i pri padu udario glavom po aparatu za igru.

Od udarca i pada 33-godišnjak je zadobio ozljede u vidu frakture lubanje, te je naknadno 13. studenog, po članovima obitelji zatražena medicinska pomoć. Isti je po ekipi HMP DZ Ivanec prevezen u OB Varaždin gdje je zadržan na liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške. Protiv 31-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava za navedeno kazneno djelo.



Stranica