Ostali događaji

U protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske nisu zabilježeni prekršaji nasilničkog ponašanja u obitelji. U tom je razdoblju evidentiran jedan prekršaj protiv javnog reda i mira u Varaždinu.

U protekla 24 sata  na području Policijske uprave varaždinske nisu zabilježeni  prekršaji nasilničkog ponašanja u obitelji. U tom je razdoblju evidentiran jedan prekršaj  protiv javnog reda i mira u Varaždinu. Jučer, 10. studenog oko 18.45 sati na terasi caffe bara „Zoom“ u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, muškarac star 47 godina izvadio je malokalibarski pištolj kojeg posjeduje nelegalno, te ga repetirao stavivši u cijev pištolja streljivo, nakon čega ga je pokazivao i usmjerio prema gostima caffe bara.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dolaskom na mjesto događaja, a poradi otklanjanja opasnosti i  zaštite građana, istog su uz uporabu sredstava prisile doveli u službene prostorije Policijske postaje Varaždin gdje je uhićen. Protiv njega se, shodno konzultaciji sa Državnim odvjetništvom, podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica