Zbog provaljivanja u prostorije „AP Varaždin“ pritvoren 33-godišnjak

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim muškarcem iz Međimurja za kojeg se osnovano sumnja da je tijekom noći 2./3. studenoga provalio u prostorije poduzeća „AP Varaždin“. 

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim muškarcem iz Međimurja za kojeg se osnovano sumnja da je tijekom noći 2./3. studenoga provalio u prostorije poduzeća „AP Varaždin“. On je na prostoru autobusnog kolodvora u Varaždinu, nasilno otvorio prostorije kancelarija „AP Varaždin“, i potom iz prostorija blagajne otuđio iznos od nekoliko stotina tisuća kuna. 

U okviru kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga stana kojima se koristi navedeni 33-godišnjak, te je pronađeno više predmeta koji potiču od izvršenja kaznenog djela, kao i određena svota novca. Uz kaznenu prijavu zbog počinjenja kaznenog djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona, priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu, koji mu je nakon saslušavanja odredio pritvor. Obzirom da se u svezu  sa počinjenjem konkretnog kaznenog djela  dovode i neke druge osobe, policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju kriminalističko istraživanje. 



Stranica