PU varaždinska-Sažetak kaznenih djela teških krađa za vrijeme produženog vikenda

U petak, 29. listopada u ulici Braće Radića u mjestu Slanje, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 41-godišnjeg muškarca i otuđio nekoliko komada zlatnog nakita i novčani iznos od oko 7 000 kuna.  

U petak, 29. listopada u ulici Braće Radića u mjestu Slanje, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 41-godišnjeg muškarca i otuđio nekoliko komada zlatnog nakita i novčani iznos od oko 7 000 kuna. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 10 000 kuna.

U noći, 30. listopada u mjestu Klenovnik, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 56-godišnjeg muškarca. Potom je po ulasku u objekt provalio i u dva aparata za igre na sreću u vlasništvu poduzeća iz Zagreba i Šibenika. Ukupno je otuđio iznos od oko
6 000 kuna.

U periodu od 13. rujna do 30. listopada nepoznati je počinitelj provalio u prostorije dvije garaže u mjestu Poljanec. Otuđio je jednu bušilicu i trimer u vlasništvu 57-godišnjaka iz Martijanca. Prema njegovoj izjavi materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 6 000 kuna. 



Stranica