Varaždin- U krađi joj pomagala zaštitarka

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjom zaposlenicom jednog varaždinskog poduzeća zbog osnovane sumnje da je na štetu tvrtke u kojoj radi počinila kazneno djelo Krađe. 

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjom zaposlenicom jednog varaždinskog poduzeća zbog osnovane sumnje da je na štetu tvrtke u kojoj radi počinila kazneno djelo Krađe. Naime, osnovano se sumnja da je tijekom noći 17. listopada, na transportna kolica poduzeća, natovarila razne proizvode i sirovine u vlasništvu poduzeća, u vrijednosti od oko 10 000 kuna, te ih pored službenog ulaza dovezla i utovarila u svoje vozilo.

Protiv nje se nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu  podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.Također je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 53-godišnjakinji u krađi pomagala i 22-godišnja zaštitarka na službenom ulazu poduzeća, te je i ona kazneno prijavljena zbog pomaganja u počinjenju krađe.



Stranica