Ugrožavanje javnog prometa

U petak, 15. listopada u 3 sata u ulici Vladimira Nazora u Ivancu policijski službenici PP Ivanec zaustavili su teretno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.33 g/kg. upravljao 20-godišnjak.  

U petak, 15. listopada u 3 sata u ulici Vladimira Nazora u Ivancu policijski službenici PP Ivanec zaustavili su teretno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.33 g/kg. upravljao 20-godišnjak. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden je u prostorije PP Ivanec gdje je i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva – alkohola.

Istog dana u 12.30 sati doveden je sucu Prekršajnog suda u Ivancu te je kažnjen novčanom kaznom uz izrečenu zabranu upravljanja vozilom. Istog dana u 23.40 sati u Vinogradskoj ulici u Ludbregu u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak, za kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 2.15 g/kg. Također zbog opravdane bojazni da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u prostorije Policijske postaje Ludbreg gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva - alkohola. 



Stranica