Nanošenje teške tjelesne ozljede

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad muškarcem starosti 36 godina utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je u petak, 15. listopada oko 9 sati došao u kuću svog 37-godišnjeg bratića te je iskoristivši njegovu kraću odsutnost ušao u otvorenu kuću uzevši sa sobom drveni štap.  

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad muškarcem starosti 36 godina utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je u petak, 15. listopada oko 9 sati došao u kuću svog 37-godišnjeg bratića te je iskoristivši njegovu kraću odsutnost ušao u otvorenu kuću uzevši sa sobom drveni štap. Ušavši u kuću sakrio se u prostoriju dnevnog boravka i sačekao bratića te ga po ulasku više puta štapom udario u predjelu lica, a nakon što je pao na tlo nastavio ga udarati po glavi.

Ozlijeđeni je muškarac prevezen u OB Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio višestruki prijelom nosne kosti s pomakom te su ozljede okvalificirane kao teške. Protiv 36-godišnjaka podnosi se kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Nanošenje teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona. 



Stranica