Otkriveni počinitelji krađe

Jučer, 11. listopada policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su dojavu da je 25-godišnjoj zaposlenici trgovine „Sport“ u Novom Marofu oko 10.45 sati otuđen novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i iznosom od nekoliko stotina kuna. 

Jučer, 11. listopada policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su dojavu da je 25-godišnjoj zaposlenici trgovine „Sport“ u Novom Marofu oko 10.45 sati otuđen novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i iznosom od nekoliko stotina kuna. Postupajući po dojavi, policijski su službenici u 11 sati zatekli u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu dvojicu maloljetnika starosti 14 i 15 godina te 13-godišnje dijete.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad njima utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da su počinili navedenu krađu. Tijekom kriminalističkog istraživanja 14-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao otuđeni novčanik sa dokumentima i novcem. Prema dvojici maloljetnika zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi se kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona. 



Stranica