Novi Marof- Kaznena prijava zbog oštećenja kamere video nadzora

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim mladićem sa područja Novog Marofa zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Uništenja i oštećenja tuđe stvari. Naime, osnovano se sumnja da je navedeni 20-godišnjak u noći 24. kolovoza ove godine

Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim mladićem sa područja Novog Marofa zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Uništenja i oštećenja tuđe stvari. Naime, osnovano se sumnja da je navedeni 20-godišnjak u noći 24. kolovoza ove godine, ispred ulaza u poslovnicu banke u Novom Marofu, revoltiran time što mu je bankomat prethodno prilikom podizanja novca zadržao kreditnu karticu, u ruke uzeo drveni štap koji je našao u blizini, i njime razbio kameru video nadzora.

Prema odštetnom zahtjevu banke, počinio je materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega se Zamjeniku općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave zbog kaznenog djela Uništenja i oštećenja tuđe stvari iz članka 222. Kaznenog zakona.



Stranica