Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/marihuana02.jpg

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su u okviru opsežnih kriminalističkih istraživanja zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga, dovršili istraživanje nad 25-godišnjakom sa područja Novog Marofa.

Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su u okviru opsežnih kriminalističkih istraživanja zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga, dovršili istraživanje nad 25-godišnjakom sa područja Novog Marofa. Osnovano se sumnja da je navedeni muškarac unatrag dužeg perioda, većem broju osoba i u više navrata, nudio na prodaju i omogućavao uživanje opojne droge marihuane.

Izvršenom pretragom obiteljske kuće u kojoj stanuje pronađeno je ukupno 104 grama opojne droge marihuane, digitalna vaga, te više desetaka komada različitog puščanog streljiva. Također je nedaleko od vikend kuće i nasada vinove loze u vlasništvu njegova oca, pronađeno i devet komada stabljika biljke indijske konoplje u visini od 100 do 232 centimetara.
On je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga iz članka 173. Kaznenog zakona sproveden istražnoj sutkinji na Županijski sud u Varaždinu, koja mu je nakon saslušanja odredila zadržavanje.



Stranica