Varaždinske Toplice- Vozio pod zabranom i utjecajem alkohola

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/alkotest02.jpg

Jučer, 6. rujna oko 23.10 sati u Varaždinskim Toplicama, policijski službenici PU varaždinske su prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak.

Foto: Ilustracija
Jučer, 6. rujna oko 23.10 sati u Varaždinskim Toplicama, policijski službenici PU varaždinske su prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak. Postupanjem policijskih službenika utvrđeno je da je navedeni upravljao osobnim vozilom za vrijeme trajanja izrečene Zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima svih kategorija u trajanju od 12 mjeseci.

Također, 25-godišnjaku je alkotestom utvrđena koncentracija alkohola od 1.53 g/kg. Obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s vožnjom, on je priveden u prostorije Policijske postaje Novi Marof gdje je zadržan do otrežnjenja.
Protiv njega se podnose odgovarajući Optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te kaznena prijava zbog kaznenog djela Izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.  



Stranica