Poljanec- U prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe

Dana 4. rujna oko 13.45 sati na državnoj cesti D-2 u mjestu Poljanec dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog vozila u kojoj su ozlijeđene četiri osobe.

Dana 4. rujna oko 13.45 sati na državnoj cesti D-2 u mjestu Poljanec dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog vozila u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Državljanin Slovenije star 74 godine upravljao je državnom cestom D-2 u smjeru Varaždina, te je u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišlo teretno vozilo kojim je upravljala 47-godišnjakinja iz Koprivnice, vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera.

Njegovo osobno vozilo udarilo je u bočni dio teretnog vozila, nakon čega se teretno vozilo prevrnulo i udarilo u dvorišnu ogradu 65-godišnjaka. Osobno vozilo je pak od siline udara sletjelo van kolnika i udarilo u prometni znak.
U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozači oba vozila, te 61-godišnja putnica iz osobnog vozila, kao i 53-godišnja putnica iz teretnog vozila. Svi su vozilom HMP DZ Ludbreg prevezeni u OB Varaždin gdje im je pružena liječnička pomoć dok same ozljede nisu okvalificirane.



Stranica