Skrivio prometnu nesreću pa napustio mjesto događaja

Jučer, 12. kolovoza oko 17.50 sati u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu, u blizini „male pošte“ dogodila se prometna nesreća između dva osobna vozila od kojih je jedno napustilo mjesto nesreće. Muškarac starosti 55 godina upravljao je osobnim vozilom Kukuljevićevom u smjeru Preradovićeve ulice.

Jučer, 12. kolovoza oko 17.50 sati u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu, u blizini „male pošte“ dogodila se prometna nesreća između dva osobna vozila od kojih je jedno napustilo mjesto nesreće. Muškarac starosti 55 godina upravljao je osobnim vozilom Kukuljevićevom u smjeru Preradovićeve ulice. Dolaskom u blizinu kbr. 48, nije držao potrebiti razmak kod vožnje, te je svojim vozilom udario u osobno vozilo kojim je ispred njega u istom smjeru, u namjeri skretanja u lijevo upravljao 59-godišnjak. Nakon toga 55-godišnji muškarac koji je skrivio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja.

Policijski službenici PU varaždinske naknadno su pronašli navedenog vozača, te je utvrđeno da je osobnim vozilom upravljao za vrijeme dok mu je bila izrečena zaštitna mjera „zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije“. Također je utvrđeno da su na osobnom vozilu kojim je upravljao u trenutku prometne nesreće bile istaknute nepripadajuće registarske pločice. Shodno tome tijekom današnjeg dana 55-godišnji muškarac će uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Izigravanje sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude iz članka 308. i kaznenog djela Krivotvorenje isprava iz članka 311. biti sproveden na Županijski sud u Varaždinu.



Stranica