Varaždin-Prometna nesreća između tri vozila

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija03.jpg

U ponedjeljak 02. srpnja u 11,20 sati, na križanju Gospodarske i Zagrebačke ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća između tri vozila. Nesreća se dogodila u trenutku kada je muškarac starosti 67 godina upravljao osobnim vozilom Gospodarskom ulicom niz nadvožnjak.

Foto: Ilustracija
U ponedjeljak 02. srpnja u 11,20 sati, na križanju Gospodarske i Zagrebačke ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća između tri vozila. Nesreća se dogodila u trenutku kada je muškarac starosti 67 godina upravljao osobnim vozilom Gospodarskom ulicom niz nadvožnjak.

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, kojim se u tom trenutku promet odvijao uz treptajuće žuto svjetlo i regulaciju prometnim znakovima i pravilom desne strane, ušao je u raskrižje i oduzeo prednost prolaska vozilu kojim je Zagrebačkom ulicom u pravcu Turčina upravljao 19-godišnji mladić.
Vozilo 19-godišnjaka udarilo je u osobno vozilo 67-godišnjaka koje mu je oduzelo prednost, te je od siline udara odbačeno udesno.

Pritom je udarilo u prednji dio teretnog vozila kojim je upravljao 29-godišnji muškarac. 
U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobio je 67-godišnji vozač osobnog vozila, koji je prevezen u OB Varaždin, dok njegove ozljede nisu okvalificirane.



Stranica