Krađa na bazenu hotela Minerva

Dana 16. srpnja, u poslijepodnevnim satima nepoznati je počinitelj na prostoru vanjskog bazena hotela „Minerva“ iskoristio nepažnju dvojice mladića starosti 19 i 21 godinu, i otuđio im ruksak sa torbicom u kojima su se nalazili njihovi mobiteli, sunčane naočale, bankovne kartice i novac.

Dana 16. srpnja, u poslijepodnevnim satima nepoznati je počinitelj na prostoru vanjskog bazena hotela „Minerva“ iskoristio nepažnju dvojice mladića starosti 19 i 21 godinu, i otuđio im ruksak sa torbicom u kojima su se nalazili njihovi mobiteli, sunčane naočale, bankovne kartice i novac. Prema izjavi oštećenih materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 3000 kuna.
 
U svezi ovog događaja, podsjećamo građane da u ovom periodu traje sezona kupanja i masovnijeg okupljanja na prostorima javnih kupališta, te im savjetujemo da prilikom odlaska na takova mjesta sa sobom ne nose neophodne stvari veće vrijednosti, dok one koje su im potrebne uvijek nose uz sebe, ili ih ni u kojem slučaju ne ostavljaju bez nečijeg nadzora.  


Stranica