Mladić preminuo od posljedica prometne nesreće

Vezano uz prometnu nesreću koja se dogodila jučer, 30. lipnja oko 3.20 sati u Harambašinoj ulici u mjestu Sveti Petar, putnik s motocikla B.T. (17) od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo je jučer u poslijepodnevnim satima u OB Varaždin.

            Vezano uz prometnu nesreću koja se dogodila jučer, 30. lipnja oko 3.20 sati u Harambašinoj ulici u mjestu Sveti Petar,  putnik s motocikla B.T. (17) od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo je jučer u poslijepodnevnim satima u OB Varaždin.
            Ovo je deseta smrtno stradala osoba na prometnicama Županije varaždinske u 2010. godini.
 
             Ovom prilikom ponovno skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu na poštivanje prometnih propisa kako bi zaštitili svoj i život drugih sudionika. Kako je analizom statističkih pokazatelja Policijske uprave varaždinske utvrđeno da motociklisti, mopedisti i biciklisti čine 50% smrtno stradalih osoba na području ove PU, posebno upozoravamo ove kategorije sudionika u prometu da poštuju sve prometne propise a posebno one koji se odnose na poštivanje propisane brzine kretanja, neupravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, nošenje zaštitne kacige, tehničku ispravnost vozila i druge propise, kako bi se izbjegle neželjene posljedice u prometu.


Stranica