Prijateljska međunarodna nogometna utakmica

Sutra, 24. lipnja na nogometnom stadionu „Sloboda“ u Varaždinu s početkom u 18 sati, odigrat će se prijateljska međunarodna nogometna utakmica između NK „Dinamo“ i FC „Shandong“.

Sutra, 24. lipnja na nogometnom stadionu „Sloboda“ u Varaždinu s početkom u 18 sati, odigrat će se prijateljska međunarodna nogometna utakmica između NK „Dinamo“ i FC „Shandong“. Povodom navedenog, a u slučaju potrebe, prilikom dolaska posjetitelja na stadiona ili izlaska sa stadiona, moguće je privremeno zatvaranje ulica u zoni stadiona i to: Ognjena Price, F. Konšćaka, N. Tesle i V. Špinčića, te se mole vozači da poštuju znakove i upute ovlaštenih službenih osoba. Napominjemo da je za parkiranje vozila navijača „Bad Blue Boys“ predviđen prostor na području Sajmišta, dok se ostali posjetitelji mole da svoja vozila parkiraju u široj zoni stadiona ili da se prema stadionu upute pješke.

Također skrećemo pozornost svim posjetiteljima utakmice da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.



Stranica