Dubrava Križovljanska – požar na električnom ormariću

U utorak, 15. lipnja oko 20.30 sati na benzinskoj postaji „Lukoil“ u Dubravi Križovljanskoj izbio je požar na priključnom mjernom električnom ormariću vlasništvo poduzeća „Elektra“ Varaždin kojim se koristi navedena benzinska postaja.

U utorak, 15. lipnja oko 20.30 sati na benzinskoj postaji „Lukoil“ u Dubravi Križovljanskoj izbio je požar na priključnom mjernom električnom ormariću vlasništvo poduzeća „Elektra“ Varaždin kojim se koristi navedena benzinska postaja. Očevidom je utvrđeno da je požar izbio uslijed kratkog spoja na električnim vodičima iza mjernog uređaja u priključnom ormariću električne instalacije kojom prilikom je djelomično obgorjela izolacija na električnim vodičima te se rastalila plastična obloga mjernog uređaja.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci DVD-a Lovrečan-Dubrava koji nisu postupali obzirom da su do njihovog dolaska požar ugasili djelatnici benzinske postaje. Preventivno je iskopčan glavni vod struje za benzinsku postaju. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.



Stranica