U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

U ponedjeljak, 14. lipnja oko 9.05 sati u mjestu Lipovnik na raskrižju županijskih cesta došlo je do prometne nesreće sa povrijeđenim osobama.

U ponedjeljak, 14. lipnja oko 9.05 sati u mjestu Lipovnik na raskrižju županijskih cesta došlo je do prometne nesreće sa povrijeđenim osobama. Do prometne nesreće došlo je na način da se hrvatska državljanka starosti 50 godina kretala osobnim vozilom iz smjera Novaka u smjeru Klenovnika te dolaskom do raskrižja nije zaustavila svoj osobni automobil, usprkos prometnom znaku „obavezno zaustavljanje“ te ušla u raskrižje, gdje je oduzela prednost prolaska osobnom automobilu kojim je iz pravca Lipovnika, cestom s prednošću prolaska upravljala, hrvatska državljanka starosti 25 godina te je došlo do udara među vozilima.

Od siline udara osobni automobil kojim je upravljala hrvatska državljanka starosti 50 godina odbačen je u zaustavljeni osobni automobil hrvatskog državljanina starosti 62 godine, a koji se nalazio zaustavljen na raskrižju iz smjera Klenovnika, zbog propuštanja vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobila hrvatska državljanka starosti 50 godina, putnica u njezinom automobilu starosti 48 godina, te putnica u vozilu koje je bilo na cesti s prednošću prolaska starosti 47 godina. Ozlijeđene su vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ivanec prevezene u Opću bolnicu Varaždin, a povrede će biti naknadno okvalificirane. U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta koja se cijeni na oko 20 000 kuna.



Stranica