Sletio u cestovni jarak

U nedjelju 13. lipnja oko 13.10 sati u naselju Vinica Breg, u predjelu zvanom „Čavlekov breg“, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom.

U nedjelju 13. lipnja oko 13.10 sati u naselju Vinica Breg, u predjelu zvanom „Čavlekov breg“, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće došlo je na način da je hrvatski državljanin starosti 43 godine, upravljao osobnim automobilom, a brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju na cesti, te je izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika u cestovni jarak, dubine oko 15 metara.

Tom prilikom iz suprotnog smjera naišlo je osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 34 godine, a koji je u izbjegavanju naleta na prije spomenuto osobno vozilo, skrenuo u desno na cestovnu bankinu, gdje je desnim djelom vozila udario u kameni greben koji je dio cestovne bankine. U prometnoj nesreći tjelesne ozljede koje za sada nisu okvalificirane zadobio je vozač osobnog automobila koji je sletio s ceste te mu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.
Materijalna šteta u prometnoj nesreći cijeni se na oko 25 000 kuna.



Stranica