Varaždin – vozilom udario u muškarca

Jučer, 31. svibnja oko 12.50 sati u ulici Graberje u Varaždinu, 36-godišnji muškarac svojim je osobnim vozilom marke „VW Passat“, vožnjom unatrag stražnjim djelom vozila udario u 34-godišnjeg muškarca.

Jučer, 31. svibnja oko 12.50 sati u ulici Graberje u Varaždinu, 36-godišnji muškarac svojim je osobnim vozilom marke „VW Passat“, vožnjom unatrag stražnjim djelom vozila udario u 34-godišnjeg muškarca. Provedenim policijskim izvidima utvrđeno je da je 34-godišnjak kao vlasnik obrta za savjetovanje i usluge, po ovlaštenju leasing poduzeća, a temeljem raskida ugovora o financijskom leasingu, namjeravao oduzeti predmet potraživanja, odnosno navedeno vozilo, što 36-godišnjak nije prihvatio već se vozilom udaljio pritom udarivši njime u drugog muškarca. Na mjesto događaja izašla je ekipa HMP DZ Varaždin koji su ozlijeđenog muškarca prevezli u OB Varaždin gdje mu je pružena medicinska pomoć nakon čega je pušten na kućnu njegu.

Ozljede će se okvalificirati naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja te nakon kvalifikacije ozljeda slijedi podnošenje odgovarajućih prijava nadležnim institucijama.


Stranica