Razbojnička krađa

Jučer, 27. svibnja oko 20.55 sati u trgovini „Konzum“ u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, muškarac starosti 29 godina u dijelove odjeće sakrio je razne prodajne artikle koje je uzeo sa polica u trgovini te se pokušao udaljiti iz trgovine,

Jučer, 27. svibnja oko 20.55 sati u trgovini „Konzum“ u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, muškarac starosti 29 godina u dijelove odjeće sakrio je razne prodajne artikle koje je uzeo sa polica u trgovini te se pokušao udaljiti iz trgovine, u čemu se spriječen od strane zaposlenica trgovine. Prilikom sprječavanja bijega, rukama je odgurnuo i udario u tijelo 46-godišnju prodavačicu, te je po drugim zaposlenicama zadržan na mjestu događaja do dolaska policijskih službenika.
 
Navedena zaposlenica prilikom fizičkog napada nije zadobila vidljive tjelesne ozljede, a ponuđenu medicinsku pomoć je odbila. Muškarac je doveden u prostorije Policijske postaje Varaždin gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela Razbojničke krađe iz članka 219. Kaznenog zakona.


Stranica