Nedozvoljeno posjedovanje oružja

U utorak, 18. svibnja oko 18.10 sati u Gornjoj Voći, na predjelu zvanom „Bregi“ pred vikend kuću vlasništvo 61-godišnjaka došao je 47-godišnji muškarac te pod utjecajem alkohola od 3.49 g/kg, zaprijetio ubojstvom vlasniku, njegovoj 57-godišnjoj supruzi i 69-godišnjem muškarcu nakon čega se udaljio prema svojoj vikend kući gdje je pronađen po policijskim službenicima i doveden u prostorije Policijske postaje Ivanec na kriminalističko istraživanje.

U utorak, 18. svibnja oko 18.10 sati u Gornjoj Voći, na predjelu zvanom „Bregi“ pred vikend kuću vlasništvo 61-godišnjaka došao je 47-godišnji muškarac te pod utjecajem alkohola od 3.49 g/kg, zaprijetio ubojstvom vlasniku, njegovoj 57-godišnjoj supruzi i 69-godišnjem muškarcu nakon čega se udaljio prema svojoj vikend kući gdje je pronađen po policijskim službenicima i doveden u prostorije Policijske postaje Ivanec na kriminalističko istraživanje.

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Varaždinu tijekom jučerašnjeg dana pretražen je stan i druge prostorije kojima se koristi 47-godišnjak kojom prilikom je pronađena puška M-48 i nekoliko komada puščanog streljiva i lovačkih patrona. Protiv njega se podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari iz članka 335. Kaznenog zakona.


Stranica