Ugrožavanje javnog prometa

U petak, 14. svibnja oko 7.15 sati u Kalničkoj ulici u mjestu Poljanec policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su neregistrirano osobno vozilo kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 42-godišnjak.

U petak, 14. svibnja oko 7.15 sati u Kalničkoj ulici u mjestu Poljanec policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su neregistrirano osobno vozilo kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 42-godišnjak. Obzirom da se radi o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja te kako je prijetila opasnost da će nastaviti s njihovim činjenjem, doveden je u prostorije Policijske postaje Ludbreg nakon čega je sproveden na Prekršajni sud u Varaždinu gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana.

U subotu, 15. svibnja oko 22.20 sati policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zatekli su u kontroli prometa u mjestu Možđenec, muškarca starosti 43 godine kako upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.20 g/kg. Kako je postojala bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije Policijske postaje Novi Marof te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje. Idućeg dana, 16. svibnja doveden je na Prekršajni sud u Novom Marofu gdje je kažnjen novčanom kaznom.


Stranica