Prometna nesreća između dva osobna vozila

U subotu, 15. svibnja oko 7.10 sati na raskrižju cesta između mjesta Hrastovsko i Poljanec dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede.

U subotu, 15. svibnja oko 7.10 sati na raskrižju cesta između mjesta Hrastovsko i Poljanec dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede. Muškarac starosti 61 godinu upravljao je osobnim vozilom lokalnom cestom iz smjera Poljanca u smjeru mjesta Hrastovsko te dolaskom do raskrižja sa državnom cestom D-24 nije zaustavio vozilo na znak obveznog zaustavljanja već je nastavio vožnju kroz raskrižje u smjeru Vinogradske ulice, oduzevši prednost prolaska osobnom vozilu kojim je tom cestom upravljala 50-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela vozila vozačice u stražnji bočni dio drugog vozila. Nakon udara oba vozila su sletjela van ceste na oranicu te se vozilo 50-godišnjakinje okrenulo na bok. U prometnoj nesreći navedena je vozačica zadobila ozljede te je nakon pružene medicinske pomoći u OB Varaždin puštena kući. Ozljede će se okvalificirati naknadno.


Stranica