Nogometna utakmica – obavijest

U subotu, 8. svibnja na nogometnom stadionu NK „Varteks“ u Varaždinu s početkom u 17 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varteks“ iz Varaždina i NK „Zadar“ iz Zadra.

U subotu, 8. svibnja na nogometnom stadionu NK „Varteks“ u Varaždinu s početkom u 17 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varteks“ iz Varaždina i NK „Zadar“ iz Zadra. Povodom navedenog a u slučaju potrebe, prilikom dolaska posjetitelja na stadion ili izlaska sa stadiona, moguće je privremeno zatvaranje Zagrebačke ulice u zoni stadiona, te će se u tom slučaju promet odvijati obilazno i to slijedećim pravcem:
  • Biškupečka – Gospodarska – Zagrebačka

Skrećemo pozornost posjetiteljima navedene utakmice da je Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.        



Stranica