Zlouporaba opojnih droga

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad muškarcem starosti 27 godina utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je unazad dva tjedna kupio 50 grama opojne droge marihuane od njemu nepoznate osobe u Zagrebu za iznos od 3 600 kuna, te je potom pakirao u paketiće tzv. „piseve“ po 1.5 grama i prodavao većem broju osoba s područja grada Varaždina i okolice po cijeni od 200 kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad muškarcem starosti 27 godina utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je unazad dva tjedna kupio 50 grama opojne droge marihuane od njemu nepoznate osobe u Zagrebu za iznos od 3 600 kuna, te  je potom pakirao u paketiće tzv. „piseve“ po 1.5 grama i prodavao  većem broju osoba s područja grada Varaždina i okolice po cijeni od 200 kuna.

Također je unatrag godinu dana u više navrata svojoj 24-godišnjoj prijateljici davao navedenu drogu na uživanje, a u protekla dva tjedna više puta i svojem 35-godišnjem sustanaru.
Pretragom stana kojim se koristi 27-godišnjak pronađeno je 19 smotuljaka sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od 23.5 grama. Protiv njega se Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnosi kaznena prijava za počinjena kaznena djela Zlouporabe opojnih droga iz članka 173. Kaznenog zakona.


Stranica