Zatečen u provali i krađi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je jučer, 28. travnja oko 2.45 sati ušao u kuću u Rapskoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 80-godišnjaka gdje je uočen po jednom ukućanu nakon čega je izašao iz kuće udaljivši se biciklom u smjeru Ludbreške ulice, te je tu zatečen po policijskim službenicima i doveden u prostorije PU varaždinske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je jučer, 28. travnja oko 2.45 sati ušao u kuću u Rapskoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 80-godišnjaka gdje je uočen po jednom ukućanu nakon čega je izašao iz kuće udaljivši se biciklom u smjeru Ludbreške ulice, te je tu zatečen po policijskim službenicima i doveden u prostorije PU varaždinske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja u 11 sati pušten je na slobodu, te je oko 15.20 sati na Odjelu RTG-a Opće bolnice Varaždin u prostoriji gdje je zabranjen pristup nezaposlenim osobama, zatečen po zaposleniku odjela prilikom pokušaja krađe, odnosno prilikom pretraživanja džepova odjeće zaposlenika. Protiv njega se podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške krađe iz članka 217. i Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.


Stranica