Vratno Gornje – ozlijeđeni pješaci

Jučer, 27. travnja oko 20.45 sati na raskrižju Varaždinske i Viničke ulice u mjestu Vratno Gornje dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 27. travnja oko 20.45 sati na raskrižju Varaždinske i Viničke ulice u mjestu Vratno Gornje dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Državljanin Slovenije starosti 45 godina upravljao je pod utjecajem alkohola od 1.45 g/kg osobnim vozilom Varaždinskom ulicom, te je dolaskom do raskrižja sa Viničkom ulicom i ulaskom u oštri lijevi zavoj, zbog vožnje neprilagođenom brzinom, izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika u desnu stranu, na nogostup ispred kapelice, gdje je prednjim djelom vozila udario u pješakinju starosti 44 godine i 43-godišnjeg pješaka.

Oba pješaka su u prometnoj nesreći zadobili ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin ali ozljede nisu okvalificirane.
Nakon prouzročene prometne nesreće vozač je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen po policijskim službenicima. Kako je postojala bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije Policijske uprave varaždinske gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje, te će tijekom današnjeg dana biti doveden na Prekršajni sud u Varaždinu.


Stranica