Potraga

Slika PU_V/vijesti/2010/04/27/zadravec josip1.jpg

Policijska uprava varaždinska raspisala je potragu za Zadravec Josipom, rođenim 1966. godine, temeljem naredbe Kaznionice Lepoglava gdje izdržava kaznu zatvora za imovinska kaznena djela i odakle se 15. travnja u poslijepodnevnim satima udaljio sa poluotvorenog odjela – Čret. Radi se o osobi visine 180 centimetara, srednje tjelesne građe i crne glatke kose, a u trenutku bijega bio je obučen u plavi kombinezone i poluvisoke gumene čizme.

Foto: PU varaždinska
Policijska uprava varaždinska raspisala je potragu za Zadravec Josipom, rođenim 1966. godine, temeljem naredbe Kaznionice Lepoglava gdje izdržava kaznu zatvora za imovinska kaznena djela i odakle se 15. travnja u poslijepodnevnim satima udaljio sa poluotvorenog odjela – Čret.

Radi se o osobi visine 180 centimetara, srednje tjelesne građe i crne glatke kose, a u trenutku bijega bio je obučen u plavi kombinezone i poluvisoke gumene čizme.



U prilogu dostavljamo fotografiju Zadravec Josipa te molimo građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o njemu, ista dojave na broj 92.


Stranica