Breznica – tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

U subotu, 10. travnja oko 18.20 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Breznica dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

U subotu, 10. travnja oko 18.20 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Breznica dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 28 godina upravljao je motociklom iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina te je zbog nedržanja motocikla sredinom obilježene prometne trake, na prijevoju, u blagom desnom zavoju, istim prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim djelom motocikla udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 37-godišnjak. Od siline udara motocikl je sletio sa kolnika u desno na livadu dok se osobno vozilo prevrnulo na lijevi bok. 

Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u OB Varaždin gdje je zadržan na liječenju, no ozljede nisu okvalificirane, dok je vozaču osobnog vozila i putniku iz istog, dječaku starosti 11 godina medicinska pomoć pružena na mjestu događaja te su njihove ozljede okvalificirane kao lakše. Tijekom očevida prometne nesreće promet navedenom državnom cestom na relaciji Breznički Hum – Komin u vremenu od 18.40 do 19.15 sati bio je obustavljen te se odvijao obilaznim pravcem.


Stranica