Gojanec – u prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

U ponedjeljak, 5. travnja oko 16.45 sati na raskrižju državnih cesta D-2 i D-35 u mjestu Gojanec dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile ozljede.

U ponedjeljak, 5. travnja oko 16.45 sati na raskrižju državnih cesta D-2 i D-35 u mjestu Gojanec dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile ozljede. Državljanin Austrije starosti 58 godina upravljao je osobnim vozilom državnom cestom D-2 iz smjera Turčina, te je dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-35 koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska(u vrijeme kad je semaforski uređaj radio na trepčućem žutom svjetlu), vozilom ušao u raskrižje kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je tom cestom u smjeru Varaždina upravljao hrvatski državljanin starosti 37 godina.

Tom prilikom je došlo do naleta prednjeg dijela osobnog vozila 37-godišnjaka u lijevu bočnu stranu drugog vozila, koje je od siline udarca odbačeno na sjeverno istočni dio raskrižja gdje je stražnjim desnim dijelom udarilo u metalni stup semaforskog uređaja.
U prometnoj nesreći oba vozača te putnica iz vozila 37-godišnjaka, ženska osoba starosti 30 godina, zadobili su ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin.


Stranica