Lipovnik – u prometnoj nesreći ozlijeđena putnica iz osobnog vozila

U petak, 19. veljače oko 13.25 sati u Lipovniku, na raskrižju županijskih cesta 2059 i 2101 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U petak, 19. veljače oko 13.25 sati u Lipovniku, na raskrižju županijskih cesta 2059 i 2101 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatski državljanin starosti 77 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Druškovca u smjeru Klenovnika te je dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom 2101 koja je prometnim znakom „stop“ označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao vozilom u raskrižje bez zaustavljanja kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je iz smjera Donje Voće u smjeru mjesta Horvatsko upravljao hrvatski državljanin starosti 40 godina.

Tom prilikom došlo je do udara prednje strane vozila 40-godišnjeg vozača u bočnu stranu vozila 77-godišnjaka te zanošenja istog vozila i udara u osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 41 godinu, a koji se u trenutku nesreće zaustavio na županijskoj cesti 2059 u namjeri propuštanja vozila koja su se kretala županijskom cestom 2101. U prometnoj nesreći putnica iz vozila 77-godišnjeg vozača, hrvatska državljanka starosti 49 godina zadobila je ozljede te je prevezena u OB Varaždin gdje joj je pružena medicinska pomoć dok će se ozljede okvalificirati naknadno.


Stranica