Hrašćica – prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 17. veljače u 6.40 sati na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Vatroslava Jagića u Hrašćici dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Jučer, 17. veljače u 6.40 sati na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Vatroslava Jagića u Hrašćici dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatski državljanin starosti 40 godina upravljao je osobnim vozilom ulicom Vatroslava Jagića te je dolaskom do raskrižja sa ulicom Kralja Tomislava koja je prometnim znakom „stop“ označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom ušao u raskrižje a da nije prethodno propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Varaždina u smjeru Sračinca upravljao hrvatski državljanin starosti 54 godine.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg djela vozila 40-godišnjeg vozača u desni bočni dio vozila 54-godišnjaka, koji je uslijed jačine udara izgubio nadzor nad upravljačem te vozilom sletio u desno van kolnika na sjeverni nogostup Varaždinske ulice u mjestu Sračinec i bankinu gdje je udario u stražnji dio parkiranog osobnog vozila vlasništvo hrvatske državljanke starosti 45 godina. Nakon navedenog udara u parkirano vozilo, vozilo 54-godišnjeg vozača je odbačeno u lijevo na suprotnu stranu kolnika Varaždinske ulice gdje je prednjim djelom udarilo u prednji dio osobnog vozila kojim je Varaždinskom ulicom u smjeru Varaždina upravljao hrvatski državljanin starosti 51 godinu.
U prometnoj nesreći 54-godišnji vozač je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin dok ozljede nisu okvalificirane.


Stranica