Ivanec – požar na osobnom vozilu

Jučer, 9. veljače, Policijska postaja Ivanec zaprimila je dojavu dežurnog JVP Varaždin da je u auto servisu u Ivancu došlo do požara na osobnom vozilu.

Jučer, 9. veljače, Policijska postaja Ivanec zaprimila je dojavu dežurnog JVP Varaždin da je u auto servisu u Ivancu došlo do požara na osobnom vozilu. Izvršenim očevidom kojem je prisustvovao inspektor zaštite od požara i eksplozija PU varaždinske utvrđeno je da je istog dana oko 11 sati prilikom kontrolnog pregleda u auto servisu došlo do požara na osobnom vozilu marke „Ford Mondeo“ vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 48 godina.

Do požara je došlo na način što je djelatnik servisa dovezao vozilo u prostor radione i isto stavio u pogon, podigao dizalicom sa tla te je u tom trenutku došlo do izbijanja požara u stražnjem djelu vozila i to zbog kvara na električnoj instalaciji kojom prilikom je došlo do izgorijevanja izolacije na vodičima i djelomičnog taljenja i deformacije stražnjeg odbojnika vozila. Požar je ugašen po djelatnicima servisa te pripadnicima DVD-a Ivanec a materijalna šteta cijeni se na oko 5 000 kuna.


Stranica