Otkriven počinitelj provala

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 28 godina utvrđeno je da je isti u vremenskom razdoblju od 6. do 8. veljače izvršio provalu u četiri ordinacije opće medicine u sklopu Doma zdravlja Varaždin, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata Doma zdravlja kao i samih ordinacija u unutrašnjosti objekta

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 28 godina utvrđeno je da je isti u vremenskom razdoblju od 6. do 8. veljače izvršio provalu u četiri ordinacije opće medicine u sklopu Doma zdravlja Varaždin, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata Doma zdravlja kao i samih ordinacija u unutrašnjosti objekta, gdje je ispreturao stvari i otuđio razne vrste lijekova, pričinivši materijalnu štetu od oko 500 kuna.

Također je utvrđeno da je isti jučer, 9. veljače oko 3.30 sati izvršio provalu u benzinsku postaju „Ina“ u Međimurskoj ulici u Varaždinu, tako što je razbio staklo sa prednje strane navedenog objekta te kroz načinjeni otvor uvlačenjem ruku otuđio za sada neutvrđenu količinu raznih cigareta.
Nadalje, isti je dana 21. studenog 2009. godine oko 23 sati izvršio provalu u caffe bar „Aleja“ u Hallerovoj aleji u Varaždinu, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata objekta no po aktiviranju alarma udaljio se s mjesta događaja a da nije ulazio u isti. Protiv navedenog se podnosi kaznena prijava za počinjena kaznena djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.


Stranica