Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 21. siječnja oko 10 sati na raskrižju ulica Augusta Cesarca i Anine u Varaždinu došlo je do prometne nesreće između teretnog službenog vozila MUP-a RH i osobnog vozila kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 31 godinu.

Jučer, 21. siječnja  oko 10 sati na raskrižju ulica Augusta Cesarca i Anine u Varaždinu došlo je do prometne nesreće između teretnog službenog vozila MUP-a RH i osobnog vozila kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 31 godinu.

Do prometne nesreće je došlo na način što je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom ulicom Augusta Cesarca te je dolaskom do raskrižja sa Aninom ulicom, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, prednjim djelom vozila udario u stražnji dio zaustavljenog službenog vozila MUP-a RH, kojim je ispred njega i u istom smjeru upravljao policijski službenik starosti 24 godine, a koji je vozilo zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka. Materijalna šteta na vozilima cijeni se na oko 2 000 kuna.


Stranica