Varaždin – prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U srijedu, 13. siječnja oko 20 sati na raskrižju ulica Miroslava Krleže i Zagrebačke u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U srijedu, 13. siječnja oko 20 sati na raskrižju ulica Miroslava Krleže i Zagrebačke u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom iz smjera Prešernove ulice te je dolaskom do raskrižja s ulicom Miroslava Krleže zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste te gustoći prometa, prednjim djelom svog vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao hrvatski državljanin starosti 29 godina a koji je u trenutku prometne nesreće stajao na raskrižju radi propuštanja vozača bicikla.

Nakon prouzročene prometne nesreće nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio svoje podatke i podatke o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.
Naknadno je po policijskim službenicima u prometu zaustavljeno osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 56 godina za kojeg je utvrđeno da je sudionik navedene prometne nesreće. U prometnoj nesreći 29-godišnji vozač je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin ali ozljede nisu okvalificirane.



Stranica