Otkriven počinitelj većeg broja teških krađa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 21 godinu utvrđeno je da je isti dana 3. ožujka 2009. godine oko 12.20 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu izvršio tešku krađu na štetu hrvatske državljanke starosti 23 godine

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 21 godinu utvrđeno je da je isti dana 3. ožujka 2009. godine oko 12.20 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu izvršio tešku krađu na štetu hrvatske državljanke starosti 23 godine na način što je istoj za vrijeme vožnje biciklom prišao također vozeći bicikl te joj iz metalne košare sa prednje strane bicikla uzeo torbu u kojoj se nalazio novčanik sa osobnim i bankovnim dokumentima te novčanim iznosom od nekoliko desetaka kuna te mobitel, pričinivši materijalnu štetu od oko 500 kuna.

Nadalje je utvrđeno da je isti dana 27. ožujka 2009. godine oko 18.30 sati u Varaždinu, Sajmište, izvršio tešku krađu torbice koja se nalazila u košarici bicikla, vlasništvo hrvatske državljanke starosti 61 godinu, sa raznim osobnim i bankovnim dokumentima, novčanim iznosom od nekoliko stotina kuna te mobitelom.
Isto tako navedeni je dana 9. prosinca 2008. godine oko 21.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu također prilikom vožnje biciklom otuđio iz košare bicikla torbicu vlasništvo hrvatske državljanke starosti 50 godina u kojoj se nalazio novčanik sa novčanim iznosom od nekoliko tisuća kuna i bankovnim i osobnim dokumentima te mobitel. Protiv navedenog se podnosi kaznena prijava za počinjena kaznena djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica