Naletio na zaustavljenu kolonu na semaforu

U ponedjeljak, 4. siječnja, u Varaždin oko 16.30 sati u ulici Petra Preradovića na raskrižju sa ulicom Ivana Kukuljevića dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom.

U ponedjeljak, 4. siječnja, u Varaždin oko 16.30 sati u ulici Petra Preradovića na raskrižju sa ulicom Ivana Kukuljevića dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće došlo je na način što je hrvatski državljanin starosti 67 godina upravljao osobnim automobilom ulicom Petra Preradovića te dolaskom do semaforiziranog raskrižja nije prilagodio brzinu gustoći prometa obzirom da su ispred njega bila zaustavljena vozila na semaforu. Uslijed navedene situacije isti je prednjim djelom svog automobila udario u zadnji dio osobnog automobila ispred sebe, a kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 21 godinu.

Od siline udara osobni automobil 21-godišnjaka odbačen je naprijed gdje je prednjim djelom udario u zadnji dio osobnog automobila ispred sebe vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 36 godina, a koji su se u trenutku nesreće zaustavili na znak crvenog svijetla na semaforu.
U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobio je vozač automobila starosti 67 godina, koji je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Ozljede za sada nisu okvalificirane. Nastala materijalna šteta u prometnoj nesreći cijeni se na oko 5 000 kuna.



Stranica