Nanio tjelesne ozljede maloljetniku

Provedenim policijskim izvidima i dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 18 godina utvrđeno je da je isti, u ponedjeljak, 28. prosinca oko 18.20 sati na igralištu II Osnovne škole u Varaždinu nanio ozljedu maloljetniku starosti 17 godina.

Provedenim policijskim izvidima i dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 18 godina utvrđeno je da je isti, u ponedjeljak, 28. prosinca oko 18.20 sati na igralištu II Osnovne škole u Varaždinu nanio ozljedu maloljetniku starosti 17 godina. Maloljetniku je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio tjelesne ozljede u vidu hematoma i edema obiju vjeđa lijevog oka, koje su ozljede okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Prema počinitelju se zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Tjelesne ozljede iz članka 98. Kaznenog zakona. Također se protiv istog podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica