Savjetovanje „Tehnička ispravnost motornih vozila za vožnju u zimskim uvjetima“

Sutra, 9. prosinca, u vremenu od 9 do 12 sati, te od 15 do 20 sati policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin provest će pojačani nadzor tehničke ispravnosti motornih vozila te posjedovanja opreme za vozilo potrebne za vožnju u zimskim uvjetima.

Sutra, 9. prosinca, u vremenu od 9 do 12 sati, te od 15 do 20 sati policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin provest će pojačani nadzor tehničke ispravnosti motornih vozila te posjedovanja opreme za vozilo potrebne za vožnju u zimskim uvjetima.

Vezano uz navedeno, a u cilju provođenja preventivnih aktivnosti u vidu savjetovanja građana o mogućim uzrocima i nastancima prometnih nesreća zbog tehničke neispravnosti vozila, te informiranja o potrebitoj opremi za vožnju u zimskim uvjetima, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zajedno sa nadzornikom tehničke ispravnosti vozila
u četvrtak, 10. prosinca u vremenu od 10 do 13 sati u prostorijama „Info-Centra“ Policijske uprave varaždinske u Preradovićevoj ulici (objekt Gradske tržnice) provest će savjetovanje na temu „Tehnička ispravnost motornih vozila i potrebita oprema za vožnju u zimskim uvjetima“. Pozivamo sve zainteresirane vozače i druge sudionike u prometu da dođu na navedeno savjetovanje.


Stranica