U sklopu akcije "Čovjek-ključ uspjeha" dodijeljeno priznanje djelatnici PU varaždinske

Slika PU_V/vijesti/2009/12_mjesec/04/zeleni cvijet1.JPG
Foto: PU varaždinska
Jučer, 2. prosinca, u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije, u hotelu „Minerva“ u Varaždinskim Toplicama održana je dodjela priznanja za akciju „Zeleni cvijet“, kao i natječaj za djecu „Volim Hrvatsku“ za Županiju varaždinsku u 2009. godini.
U sklopu natječaja „Volim Hrvatsku“ uručene su nagrade djeci iz dječjih vrtića i učenicima osnovnih škola, autorima najboljih likovnih i literarnih radova na temu „Zeleno i plavo srce Hrvatske“.

Također su uručena priznanja akcije „Zeleni cvijet“ sa zelenim znakom za uređenje gospodarskih objekata, za maštovitost u uređenju okoliša škola i drugih objekata i poseban trud za uređenja mjesta.
Proglašeni su najljepši parkovi u Županiji, najljepša okućnica, kupalište, najuređenija benzinska postaja i poštanski ured, najljepši suvenir i najbolja turistička ponuda.
Najuređenijim mjestom proglašen je Gornji Kneginec, u kategoriji manjih gradova – Ivanec, a u kategoriji gradova – Varaždin.

Posebnu nagradu povodom desete godine ove akcije primio je jedan od njenih začetnika, Borislav Šimenc.
Kako su za ovu akciju najzaslužniji ljudi, koji svojim radom i marljivošću, te ljubaznošću sudjeluju u stvaranju dojma o Varaždinskoj županiji, dodijeljeno je i priznanje sa zlatnim znakom u sklopu akcije „Čovjek – ključ uspjeha“, koje je ove godine uručeno glasnogovornici Policijske uprave varaždinske, Marini Kolarić. Ista je za ovu nagradu predložena od strane Turističke zajednice Grada Varaždina za postignute rezultate u okviru strategije „Policije u zajednici“ u sklopu koje je prije premještaja na radno mjesto glasnogovornice Policijske uprave, obnašala poslove policijske službenice za prevenciju u Policijskoj postaji Varaždin.


Stranica