Zlouporaba opojnih droga

U srijedu, 25. studenog u 20.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu policijski službenici Policijske uprave varaždinske pristupili su utvrđivanju identiteta za dvojicu hrvatskih državljana starosti 24 i 26 godina

U srijedu, 25. studenog u 20.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu policijski službenici Policijske uprave varaždinske pristupili su utvrđivanju identiteta za dvojicu hrvatskih državljana starosti 24 i 26 godina.

            Tom prilikom 24-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dva paketića sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od 3 grama.

            Tijekom kriminalističkog istraživanja nad navedenima, član obitelji 26-godišnjaka pristupio je i dragovoljno predao policijskim službenicima staklenu bočicu sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine od 0.4 grama za koju je utvrđeno da je u vlasništvu 26-godišnjaka.

            Protiv navedenih se podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga iz članka 173. Kaznenog zakona te optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga

Stranica