Obavijest o javnom okupljanju

Sutra, 21. studenog, na nogometnom stadionu NK „Varteks“ u Varaždinu s početkom u 20.30 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varteks“ i NK „Slaven Belupo“ iz Koprivnice.

            Sutra, 21. studenog, na nogometnom stadionu NK „Varteks“ u Varaždinu s početkom u 20.30 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica    između NK „Varteks“ i NK „Slaven Belupo“ iz Koprivnice.

            Povodom navedenog, a u cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska na stadion i odlaska sa stadiona, povremeno će se u slučaju potrebe zatvoriti za sav promet:

-          Zagrebačka ulica – od raskrižja sa Gospodarskom ulicom do raskrižja sa Supilovom ulicom u vremenu od 19 do 20.30 sati te od 22.15 do 23 sati

-          obilazni pravac: Biškupečka ulica-Gospodarska-Zagrebačka         

            Također se upozoravaju posjetitelji navedene utakmice da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.



Stranica